Брза кардио рутина

Симпатичниот тренер Адам Росанте е амбасадор на програмата која создава кратки рутини со голем интензитет, за за што е можно покусо време да се сработи повеќе. Познат е по своите едноминутни рутини за целото тело

Како што и самиот Росанте вели за оваа кардио вежба нема изговор! Колку пати ви се случило да станете наутро подоцна и да сфатите всушност дека доцните на работа?! Со помош на Адам загарантирано секое удро ќе се будите навреме, и сите обврски кои ви следуваат ќе ги извршувате во полн налет на енергија.

Оваа рутина комбинира четири различни вежби кои може да се направат каде било и кога било и без никаква опрема. Се работи за ХИТ интервален тренинг кој може да се претвори во кружен тренинг со повторување на рутината.

Најдете само неколку минути и „размрдајте“ го секој дел од телото!