Еве како најлесно да го повиете вашето новороденче

Во видеото во прилог следуваат инструкции за тоа како најлесно и најбрзо да го повиете вашето новороденче

Видеото прво внимателно изгледајте го, а потоа повторете ги чекорите. Со неколку едноставни, но нежни движења вашето бебенце за неколку минути ќе биде „спакувано“ како бонбонче.

Бебе повиено со љубов е среќно бебе!