Еве како се развива настинката

Ако некогаш сте се запрашале што се случува во телото кога настинуваме, еве го одговорот!

Со помош на оваа анимација откријте што се случува во нашето тело кога настинуваме, и како всушност настинуваме. За настинката и симптомите веќе нема што не е кажано и сите добро знаеме што и како се чувствуваме, но благодарение на ова видео можеме да видиме и што всушност се случува во нас.