Фитнес за почетници – со добра забава до ТОП стомачни

Кира Лаше, музичарка и тренерка носи фитнес рутина со танц која стомачните ќе ви направи како извајани, и тоа на најзабавниот начин што некогаш сте го виделе. Во продолжение следува нејзиното танц-видео за почетници. Дефинитивно истото можете да го „ископирате“ и дома и да го размрдате секое ковче во себе

Видеото прикажува забавна рутина која ја осмислила Лаше, професионална тренерка, музичарка и авторка на книги и бројни написи за фитнес и здрава исхрана објавени во престижни изданија како Њујорк тајмс, Есенс, Вомен‘с хелт и Шејп магазин.

Откако се породила им покажала на сите колку со нејзините вежби е лесно да се вратите во фит форма, а сите вежби се темелат на танцови движења кои се покажале ефикасни и делотворни во согорувањето на калории и затегнување на телото.