дома Интервјуа страница 21

Интервјуа

Интервју со проф. д-р Дејан Докиќ: Кај нас секогаш е сезона на алергии

Честопати може да се слушне она „сезона на алергии е, а јас сум склон/а, ама ништо страшно со терапија брзо го решавам проблемот...“ Каков е вашиот став за ова самодредување на дијагноза, терапија? ДОКИЌ:...

НАЈНОВИ ВЕСТИ