Јас и мама вежбаме со музика

Има ли нешто послатко во истовреме да вежбате со вашето дете и да се забавувате. Во продолжение следува видео кое може да ви послужи како инспирација. 

Сè што треба да направите е сите обврски да ги оставите настрана, да ја пуштите омилената песна и да почнете со забавата. Уживајте!