Јога за добар сон

20 минути вежбање ќе ви помогнат поквалитетно да спиетејо

Со помош на овие вежби ќе се ослободите од стресот, нервозата и тензијата во телото, а тоа ќе придонесе за поквалитетен сон. Практикувајте ги овие вежби и ќе се подготвите за квалитетен одмор во текот на ноќта.

Вреди да се проба!