Како да смирите бебе кое плаче

Повеќето од родителите се презадоволни што оваа техника на д-р Роберт е повеќе од успешна и им помага полесно да го смират своето малечко

Доктор Роберт Хамилтон, педијатар во Санта Моника, демонстрира како да се смири новороденче кое плаче. Оваа своја техника д-р Роберт или Боб, како што го нарекуваат, веќе ја споделува со родителите за време на своите прегледи, па повеќето од нив се презадоволни што истата е повеќе од успешна и им помага полесно да го смират своето малечко.

Погледнете го внимателно видеото, можеби и вам ќе ви се најде.