Како најлесно да го облечете новороденчето?!

Серијалот наменет за новороденчињата и младите мајки продолжува и денес. И ако во изминатите денови имавме инструкции за тоа како да го држите вашето малечко, како да го завртите, повиете... денес ќе учиме како најлесно може да го облечете

При преслекување на вашето малечко освен што треба да бидете нежни, внимателни, треба да знаете дека се што ќе ви биде потребно би требало да ви е при рака и однапред подготвено. Обично за време на преслекувањето бебињата плачат, не затоа што нешто ги боли едноставно не се чувствуваат пријатно… Уживајте во уште едно, веруваме, корисно видео!