Калкулатор за согорени калории

Инструкции за користење

Внесете ги потребните информации во левата колона (вашата тежина и време на траење на физичката активност). Изберете ја соодветната активност од менито. Кликнете “Пресметај”.

1 калории = 4,18 килоџули