дома Калкулатори

Калкулатори

КАКО ЖЕНАТА ДА БИДЕ УБАВА И ЗДРАВА

Еве 6 совети кои можете да ги вклучите во вашиот секојдневен живот за да ви помогнат да се чувствувате здраво и убаво. Активирајте се. Вежбањето е еден од најдобрите начини да се подигнете. ... Не го...

Калкулатор за согорени калории

Инструкции за користење Внесете ги потребните информации во левата колона (вашата тежина и време на траење на физичката активност). Изберете ја соодветната активност од менито. Кликнете "Пресметај". 1 калории = 4,18 килоџули

НАЈНОВИ ВЕСТИ