Корисни совети за квалитетен сон на вашето новородено

Новороденчињата спијат многу, некаде отприлика 16 до 17 часа на ден...

Откријте кога и колку треба да спие вашето новородено, но и со помош на советите од видеото во прилог обидете се уште од мали нозе да му всадите здрави навики кои ќе му овозможат, пред се, квалитетен сон на вашето малечко. И тоа не е се, уште многу одговори се кријат во продолжение.

Уживајте!