Мажи масирајте си ја главата и спречете го опаѓањето на косата!

Како да се стимулира растот на косата кај мажите и воедно да се спречи нејзиното паѓање - прашање коешто измачува голем дел од припадниците на посилниот пол кога ќе соочат со процесот на опаѓање на косата.

Добро е да знае дека освен што постојат разно-разни препарати, во голема мера помага и масажата која можете да ја правите сами дома, но најважно е да бидете посветени и да се држите до техниката која е објаснета во видеото.

Гледајте внимателно и на работа!