Можно е! Вежбајте и играјте си со децата во исто време

Кој вели дека со децата не може во исто време и да се игра и да се вежба?! Оваа мајка од Флорида го тврди токму спротивното

29-годишната Черити ЛеБланк од Флорида е мајка на две деца, но тоа не ја спречува да се бави со својата омилена физичка активност – фитнесот. Таа комбинира вежби во кои ги вклучува и своите две деца, па така во исто време и вежбаат и се забавуваат.

Погледнете како изгледа сето!