И на плажа може да се вежба

Згодната Анлела Сагра нуди решение за оние вежбачи кои не сакаат да пропуштат тренинг и кога се на одмор

Навлечени сте на вежбање, а треба да одите на одмор. Не очајувајте ако во близина нема теретана, можете да вежбате и без да се потите на справи.

Еве одлична идеја: