Неодоливи близнаци (се уште) мислат дека се во матката на својата мајка

Овие преслатки близначиња не знаат дека се родени

Врската на близнаците уште од самото раѓање е посебна, а тие имаат уникатен јазик на кој се разбираат целиот свој живот.

Кога ќе пораснат нивната врска е поцврта од класичната врска на браќата и сестрите, а познати се и случаи каде нивната телепатија е толку развиена што го чувствуваат расположението, болката, тагата и среќата на својот брат или сестра близнак.

Погледнете го видеото кое сведочи за првите денови на неодоливите близначиња кои се уште мислат дека се во матката на својата мајка и не знаат дека се родени.