Педијатар открива совршена техника за смирување бебе

Познатиот педијатар д-р Роберт Хамилтон открива ефикасна техника за смирување на расплакано бебе. Трикот е во држењето – рацете на бебето треба да се преклопат преку градите, а потоа со другата рака тоа да се фати  одзади. Во видеото може да видите како тоа изгледа и како да го примените самите.