Пилатес вежба за потенка половина

Оваа вежба ќе ви помогне да направите потполна трансформација на телото...

Тенката половина најмногу се истакнува во летните месеци кога се носи покуса, но и полесна гардероба. Тука се и костимите за капење… Оваа вежба е одлична и ќе ви помогне да ја истенчите половината.

Тенката половина дефинитивно тешко се постигнува затоа што некои едноставно немаат физичка предиспозиција, но постојат одредени вежби кои можат да помогнат. Погледнете го видеото и имајте на ум дека оваа делотворна вежба со малку повеќе упорност може да ве донесе до посакуваната форма.