Power јога: 30 минути за цврст стомак и задник

Влијае на целото тело, а вежбите се дизајнирани да го зацврстат стомакот и задникот. Се што ви треба на вашиот пат кон затегнато тело е ова видео и подлога за вежбање

Power јога се смета за едeн од најинтензивните облици на јога, бидејќи се комбинираат вежби за телото, духот и дишењето во малку побрз и посилен интензитет за разлика од другите облици. Затоа е идеална за затегнување на проблематичните делови од телото, како што се стомакот и задникот. По потекло е од Индија, како и секоја јога, но се повеќе се практикува во фитнес центрите, поради неверојатното влијание врз обликувањето на телото. Гарантира подигнување на енергијата и развивање на мускулна сила и убаво обликувани мускули.

Влијае на целото тело, а вежбите се дизајнирани да го зацврстат стомакот и задникот. Се што ви треба на вашиот пат кон затегнато тело е ова видео и подлога за вежбање. Може да се тренира и дома, во време и интензитет што ќе го изберете според вашите можности.

Одиме!