Позицијата во која спиете со партнерот открива каква ви е врската

Секоја промена во врската се афектира врз положбата во која спиете

Неодамнешно истражување направено од страна на Edinburgh International Science Festival открило интересни факти за тоа што за вас, односно вашата врска открива позицијата во која спиете со парнерот: секоја промена во врската се афектира врз положбата во која спиете.

Инспирирани од истражувањето направено на Универзитетот во Хертфордшир и работата на психологот Корина Свит, од Bright Side направиле забавен водич со позиции за спиење, а кој веруваат дека ќе им помогне на вљубените двојки подобро да си ја разберат врската и еден со друг.