Предизвик: За ТРИ недели до рамен стомак!

Ако се уште не сте слушнале за ефектите на планкот, време е внимателно да го изгледате видеото во прилог

„Средете го“ стомачето за само три недели, и тоа со помош на овој предизвик кој се состои од три чекора. Не верувате?! Мислите дека стомачните мускули за вас се само сон кој нема никогаш да стане реалност?! Грешите!

Ако се уште не сте слушнале за ефектите на планкот, време е внимателно да го изгледате видеото во прилог и да се фатите за работа.

Се гледаме за 21 ден!