Резултати за само 30 дена!

Во морето вежби кои се прилагодени за одредени делови од телото и кои најчесто ги практикуваме во теретана или со помош на тренер, се наоѓа и оваа. Дамите ја обожаваат затоа што ќе им овозможи на полесен начин да дојдат до совршени колкови.

Ова вежба вклучува работа на двете нозе, па дури и на горниот дел од телото, при што ’рбетот мора да остане во што е можно поисправена положба. Видеото во продолжение ќе ви ја олесни вежбата, а ако ја правите упорно и секојдневно резултатите нема да изостанат!