дома Што се случува со мајката по породувањето Mногумина очекуваат магија при првиот допир на своето бебе, но заморот, возбудата и хормоните си го прават своето. Дури по неколку часа ќе станете целосно свесни дека вашето мало чудо дошло на свет

Mногумина очекуваат магија при првиот допир на своето бебе, но заморот, возбудата и хормоните си го прават своето. Дури по неколку часа ќе станете целосно свесни дека вашето мало чудо дошло на свет

majka-po-poroduvanje (4)

НАЈНОВИ ВЕСТИ