majka-po-poroduvanje (4)

Mногумина очекуваат магија при првиот допир на своето бебе, но заморот, возбудата и хормоните си го прават своето. Дури по неколку часа ќе станете целосно свесни дека вашето мало чудо дошло на свет
Infant Baby Looking At Mom

НАЈНОВИ ВЕСТИ