Слабите луѓе сонуваат да имаат некој килограм плус, еве како да стигнете до целта!

Како да ја зголемите тежината по природен пат за само еден месец...

Денешното видео носи неколку едноставни трикови кои ќе ви помогнат на природен начин да ставите некој килограм повеќе на вас. Ова, секако, важи за слабите луѓе кои мака мачат со недостатокот на килограми. Постојат многу совети и информации за губење на несаканите килограми, но што всушност треба да прават оние кои имаат недостаток на килограми?!

Основните принципи се исти и за губење и за добивање тежина – внимавајте на исхраната! А еве што уште треба да правите:
  • Сменете го режимот на исхрана;
  • Внесувајте повеќе храна богата со протеини;
  • Секогаш со вас имајте здрава ужина; 
  • Храната нека биде базирана на овошје и зеленчук; 
  • Градете ги мускулите; 
  • И да, останете мотивирани.