До совршено стомаче преку вежбање со вашето бебе

Џен Порше има одлична идеја за вежбање за младите мајки кои сакаат брзо после породувањето да си ја вратат старата линија. Се што ви треба е да го одгледате видеото во прилог, да одвоите 10 минути во денот и да го земете вашето малечко в раце. Во исто време ќе му бидете посветени на вашето дете и ќе ги зацврстите рацете и стомакот.