Вежби кои ќе ви помогнат да се ослободите од болката и стресот

Џен Хилман е јога-инструкторка и уште еден од интересните ликови кои нудат видеопомош на интернет. Нејзините видеа се преполни со корисни совети и вежби, а нашиот избор за денес се вежбите кои ќе ви помогнат де ослободите од болката во вратот, непријатниот притисок кој го чувствувате и, секако, стресот.

Обидете се, вежбите се за почетници, а може и да помогнат. Никогаш не се знае.