Време е за малку магија

Доколку сакате времето кое го поминувате со вашите деца да е исполнето со добра забава и, пред се, во разиграна и позитивна атмосфера – Време е за малку магија! Во видеото во продолжение ви носиме неверојатни магионичарски трикови кои се прилагодени за најмладите и тие лесно можат да ги совладаат. Можеби ќе им треба мала помош, но верувајте вреди да се обидете. 

Ви посакуваме забавно попладне!