Време е за вежби за целото семејство

Одлично видео кое ќе ви помогне (вам родителите) да искреирате барем еден ден во неделата во кој сосе целото семејство ќе се посветите на физичка активност. И замислете нема да се изморите, напротив одлично ќе се забавувате!  

Па има ли нешто поубаво од вежбање и добра забава… Погледнете и нешто ископирајте, а нешто додадете си и сами.