Забавен тренинг на скали

Не мора да вежбате во теретана за да постигнете одлични резултати- за овие забавни вежби единствено ви се потребни скали и тегови

Не мора да вежбате во теретана за да постигнете одлични резултати. Тоа е можно и во домашни услови, а наредната вежба е доказ за истото.

Се што ви треба се скали и тегови. Направете што повеќе повторувања од секоја вежба, а целиот сет повторете го до три пати. Тренингот правете го неколку пати неделно, а резултатите ќе ги видите многу брзо.

Динамичното вежбање ќе го забрза пулсот и ќе го активира вашиот метаболизам, а вашето тело ќе согорува калории и по завршувањето на тренингот.

Во видеото погледнете ги примерите на вежби по скали.