21 ден – 10-минутен активен тренинг за истегнување кој го користат супермоделите – 16 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 16

Тешко е да се забави – особено кога станува збор за вежбањето. Но за да ги видите резултатите, онака како што очекувате, треба да бидете сигурни дека му ја давате љубовта на телото која ја заслужува. Истегнувањето е превенција од повреди – ова и е добро познато на инструкторката Џулиет Каста, која работи со некои од најголемите имиња во индустријата за модели (како Карли Клос, Ерин Хитертон и Лили Олдриџ). Резервирајте десет минути од денот за оваа стреч сесија ќе се чувствувате многу подобро откако ќе завршите. Одиме!