21 ден – 10-минутен ултимативен кардио тренинг – 17 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 17

Брзите движења се карактеристика на 10-минутниот кардио тренинг. Како што се приближуваме до целта, 21-дневниот предизвик се повеќе добива на интензитет. Денеска ќе бидете изненадени колку вашето тело може да согори за 10 минути! Земете цврст стол за да се потпрете и почнувајте!