21 ден – 20-минутен интензивен тренинг за цело тело – 13 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 13

Тринаесеттиот ден од 21-дневниот предизвик за совршена линија продолжува со високо интензивен тренинг, кој го осмисли познатиот тренер и инструктор на „Barry’s Bootcamp“, Астрид Свон Мекгир. Дваесетминутната сесија го разработува секој, ама баш секој мускул во вашето тело и на тој начин согорува максимум калории за минимално време. Од опрема единствено што ви треба се мали тегови. Одиме!