21 ден – 30-минутен пилатес тренинг – 15 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 15

Дајте ни 30 минути и ние ќе го „изработиме“ целото ваше тело, од глава до петици. Кит Рич ќе ве води низ класичните пилатес вежби со кои ќе ги извајате вашите стомачни мускули и нозе. Ниту еден мускул нема да биде поштеден! Обезбедени се модификации за секоја вежба, која може да ја засилите со додавање на мали тегчиња. Почнуваме!