21 ден – 30-минутен тренинг за рамен стомак – 18 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 18

Денешниот тренинг се концентрира на рамен стомак и тонизирање на вашите стомачни мускули од сите насоки, со што ќе добиете поцврсто, посилно јадро. Стомачните движења во комбинација со кардио вежби го топат стомакот како од шала. Стиснете плеј и почнете да согорувате калории!