21 ден – 5 минути за истегнување со пешкир – 9 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 9

Да се биде подвижен е основа да се биде фит! Тоа дополнително може да придонесе и за заштита од повреди. Ова 5-минутно видео ќе ви покаже некои основни истегнувања на нозете за кои вашите колена и колкови ќе ви бидат благодарни.

Земете крпа (пешкир) и на работа!