21 ден – „Чувствувајте се добро, чувствувајте се силно“ јога за финиш – 21 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Денеска е последниот ден од 21-дневниот предизвик. Се надеваме дека ја остваривте целта

После долг и напорен ден заслужувате 30 минути за себе. Смирете го умот додека го тонирате телото. „Чувствувајте се добро, чувствувајте се силно“ јога за финиш на 21-дневниот предизвик, кој имаше за цел да ве доведе до совршена бикини форма. Вежбајќи размислете за претходните денови и колку успеавте во својата цел.