21 ден – Ден за детокс – 7 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 7

Продолжуваме со предизвикот – дотерајте ја линијата за 21 ден. Пред нас е предизвикот број 7! Ајде време е и денес да стиснете плеј и да вежбате. Вашиот изглед зависи само од вас…