21 ден – Тонирајте го целото тело – 6 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 6

И денес продолжуваме со планот да ве „размрдуваме“ секојдневно – во текот на две недели. Еве уште една серија вежби кои можете да ги правите дома. За само 20 минути ќе го размрдате целото тело, и повторно без дополнителна опрема и само со желба да успеете.

Одиме!