21 ден – Ден за одмор, ама активен – 19 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 19

Денеска е ден за одмор, ама активен. Што треба да се прави после секоја физичка активност – најважно од се е истегнувањето. Во денешното видео ви носиме два вида на истегнување со помош на крпа/пешкир.

На работа!