21 ден – Јога тренинг за целото тело – 14 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 14

Вежбачи сигурно ќе ви се допадне овој јога тренинг. Зашто не само што ќе ви помогне да се ослободите од стресот, туку ќе ви озможи и да го истегнете и размрдате целото тело. И да, не е само обична јога во прашање зашто ќе работат и стомачните.

Затоа грабнете ја подлогата, стиснете плеј и на работа!