21 ден – Вежби за проблематичните делови – 10 ден

За овој тренинг не мора да излегувате од дома. Вежбите можете да ги изведувате во комфорот на вашата дневна соба. Продолжуваме со ден број 10

Тонирајте ги проблематичните зони со помош на советите на омилениот тренер на познатите, Трејси Малет – се што ви треба е столче! Стиснете плеј и подгответе се да почувствувате како вашето газе гори и како го тонирате целиот долен дел од телото и стомачните мускули.

На работа!