За 7 дена до совршена линија

За 7 дена, со 7 минути вежбање до рамно стомаче ...

Доколку се уште не успеавме да ве мотивираме да вежбате, еве уште еден предизвик. Со помош на вежбите во ова видео за само 7 дена може да дојдете до одлични резултати. Со овие вежби и со малку упорност за само една недела може видливо да ја дотерате линијата и да се подготвите за летниот период. Вреди да се проба, зарем не? А се што ви треба е само малку од вашето време. Вежбите можете да ги изведувате дома и за нив не ви е потребна дополнителна опрема.

Почнуваме, денес!