дома Интервјуа страница 24

Интервјуа

Интервју со проф. д-р Милчо Богоев: Нема возраст за дијабетесот, се јавува кај сите!

Повеќе од 190 000 Македонци на возраст помеѓу 20 и 79 години боледуваат од дијабетес, додека најновите проценки од страна на Меѓународната федерација за дијабетес (IDF) покажуваат дека секој 11 човек во светот има...

Интервју со проф. д-р Дејан Докиќ: Кај нас секогаш е сезона на алергии

Честопати може да се слушне она „сезона на алергии е, а јас сум склон/а, ама ништо страшно со терапија брзо го решавам проблемот...“ Каков е вашиот став за ова самодредување на дијагноза, терапија? ДОКИЌ:...

НАЈНОВИ ВЕСТИ